Zijn websites die vreemdgaan promoten vreemd?

Standaard

We kennen al een tijdje de erotische dating sites waar je gratis of tegen betaling een date kan vinden om een onenightstand mee te hebben. Maar wat moeten we denken van de dating sites die het vreemdgaan promoten? Dating was voorheen iets dat enkel voor singels beschouwd werd. Vreemdgaan is natuurlijk niet nieuw. Het is nog ouder als de straat. Maar dat het openlijk gepromoot wordt is wel nieuw. Wat ook vreemd is dat zulke sites succes hebben, wat betekent dat er wel degelijk een markt voor dating bestaat.

Wanneer we bedenken dat er een markt voor bestaat is het niet zo vreemd dat mensen er geld mee proberen te verdienen. Mensen verdienen met veel slechtere dingen hun geld dus waarom ook niet met het promoten van vreemdgaan. Wanneer je een datingsite kiest om vreemd te gaan dan wil je natuurlijk liever niet dat je gezicht te zien is op de site. Bij een website als second love zie je dat hun leden geen foto’s hebben. Toch zeker niet wanneer je geen lid bent. Wanneer je lid wordt krijg je misschien wel toegang tot de foto’s.

Datingsites die bedoelt zijn om een partner te vinden voor mee vreemd te gaan worden meestal gebruikt om seks te vinden. Wanneer je in een relatie zit en je wil seks met een andere man of vrouw dan is zo’n website natuurlijk ideaal. Het is anoniem en je hoeft de deur niet uit. Kies wel een andere email anders kan je op deze manier nog betrapt worden. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een gewone datingsite, maar om succes te maken op een date moet je daar meestal een foto van je gezicht plaatsen. Vooral de mannen dan, de vrouwen kunnen gerust een ander lichaamsdeel op hun profiel zetten.

Zijn datingsites die bedoelt zijn voor seks een goede manier om een partner te vinden? Voor je relatie zal het zeker niet goed zijn, maar als je wat spanning wil in je leven dat is het misschien de ideale oplossing.

Leave a Reply